Sveže meso

Sveže meso

Leta izkušenj so nas naučila, da sveže meso obvezno zorimo v hladilnicah najmanj teden dni, da se meso uleži in pridobi na mehkobi. Meso je sortirano glede na kvaliteto. Največja razlika med kosi je v tem, ali gre za del iz notranje strani ali zunanje. Notranji deli so vedno mehkejši.


Ponujamo vam:


  • notranje stegno (zrezki na vse načine)
  • zunanje stegno (zrezki)
  • notranji bočnik (golaž, pečenka)
  • zunanji bočnik (golaž)
  • bržola (zrezki ali pečenka)
  • vratovina (golaž ali pečenje)
  • pleče (pečenka ali golaž)
  • hrbet (zrezki, pečenje po angleško)
  • pljučna (zrezki)
  • rebra (pečenka ali juha)
  • sveža jetrca
  • lička zunanja (golaž)
  • lička notranja (pečenje ali golaž)
Share by: