Kuhinja Krušič

Kuhinja Krušič

Postavitev kuhinje


V prijetnem ambientu se boste sprostili in uživali v kulinaričnih specialitetah!

Dobrote iz kuhinje


Gostje radi pridejo na domač golaž, segedin, žrebičkovo obaro, želodčke po tržaško in še kaj. Gotove jedi na žlico kuhamo vsak dan sproti, in omogočamo, da jih stranke odnesejo domov.


V prijetnem domačem ambientu vas bomo vedno prijazno postregli, v kuhinji pa vsak dan ustvarjajo izkušeni kuharji. Ob izrednih priložnostih, kot so denimo praznovanja, se z našimi gosti lahko dogovorimo tudi za podaljšan urnik.

Pri nas zadovoljimo tudi željam vegetarijancev, ki jim nudimo različne brezmesne dobrote.


Na svoj račun seveda najbolj pridejo ljubitelji dobrega mesa, ki si lahko naročijo zrezke različnih velikosti, biftek na več načinov, tagliato na rukoli in na čebuli pražena jetrca, ki so prava poslastica.


K tako dobri hrani se prileže dobra kapljica. Točimo Hišno rdeče in belo vino iz vinske kleti Ferjančič, ki izhaja iz Vipavske doline.


Hišne specialitete


Hladna predjed: Domača jetrna pašteta ali konjski pršut

Topla predjed: Jetrca ali možgani z jajcem

Na žlico: Žrebičkova obara

Pika na i: Žrebičkovi zrezki vseh velikosti (M in XL) ali pražena jetrca

Za sladokusce: Grmada ali domač zavitek iz sezonskega sadja


Če naših jedi še ne poznate in bi radi preizkusili čimveč dobrot, lahko naročite TRIS jedi.
Priporočamo tris: konjska pašteta, hrbet po angleško in konjski pršut


Share by: