Kuhinja Krušič

Drage stranke,
Kuhinja Krušič je do nadaljnjega ZAPRTA.
Kljub temu pa z veseljem odpremo vrata za zaključene družbe in manjše skupine - po predhodnem dogovoru.
Za več informacij in rezervacije smo dosegljivi na e-mail: kuhinja.krusic@gmail.com.
Hvala, ker ste z nami!
Vaša Kuhinja Krušič
Dobrote iz kuhinje
Gostje radi pridejo na domač golaž, segedin, žrebičkovo obaro, želodčke po tržaško in še kaj. Gotove jedi na žlico kuhamo vsak dan sproti, in omogočamo, da jih stranke odnesejo domov.
V prijetnem domačem ambientu vas bomo vedno prijazno postregli, v kuhinji pa vsak dan ustvarjajo izkušeni kuharji. Ob izrednih priložnostih, kot so denimo praznovanja, se z našimi gosti lahko dogovorimo tudi za podaljšan urnik.
Pri nas zadovoljimo tudi željam vegetarijancev, ki jim nudimo različne brezmesne dobrote.
Na svoj račun seveda najbolj pridejo ljubitelji dobrega mesa, ki si lahko naročijo zrezke različnih velikosti, biftek na več načinov, tagliato na rukoli in na čebuli pražena jetrca, ki so prava poslastica.
K tako dobri hrani se prileže dobra kapljica. Točimo Hišno rdeče in belo vino iz vinske kleti Ferjančič, ki izhaja iz Vipavske doline.
Hišne specialitete
Hladna predjed: Domača jetrna pašteta ali konjski pršut
Topla predjed: Jetrca ali možgani z jajcem
Na žlico: Žrebičkova obara
Pika na i: Žrebičkovi zrezki vseh velikosti (M in XL) ali pražena jetrca
Za sladokusce: Grmada ali domač zavitek iz sezonskega sadja
Če naših jedi še ne poznate in bi radi preizkusili čimveč dobrot, lahko naročite TRIS jedi.
Priporočamo tris: konjska pašteta, hrbet po angleško in konjski pršut