Recept meseca: žrebičkova juha

Iščete popoln recept za hladne dni? Nekaj ravno prav močnega, ampak po drugi strani prijetno nežnega za pomirit razdražen želodček?  Skuhajte okusno žrebičkovo juho – enostaven recept zanjo poiščite spodaj.

Do konca januarja za pripravo kar najbolj okusne juhe izkoristite tudi 10% popust na žrebičkov bočnik! Oglasite se v naših mesnicah …

Za pripravo okusne žrebičkove juhe potrebujemo:
– 1kg bočnika
– 2 rdeča in 1 rumen korenček
– 1/4 gomolja zelene
– 1/2 manjše kolerabe
– 1 peteršiljevo korenino
– 1/4 popečene čebule
– 1 strok česna
– 1/2 pora
– lovorjev list
– ščepec soli

V 4 litre hladne vode dodamo očiščeno zelenjavo in meso. Vse skupaj na majhnem ognju kuhamo vsaj 3 ure oziroma dokler bočnik ne postane mehak. Meso, ki vam ostane lahko hladno uporabite v okusni solati.

KRU+áI¦î_(16_of_18)[1]

Facebook Like

Kategorije

LOGO-EKSR