Mesarstvo Krušič

 

V Mesarstvu Krušič d.o.o. smo ponosni na našo dolgoletno tradicijo, ki izvira iz začetkov prejšnjega stoletja. Če ne bi bilo Matevža Krušiča, Slovenci sploh ne bi vedeli, kako dobro in zdravo je konjsko meso in kakšne delikatese je mogoče iz njega napraviti.

moja-celiakija-Mesarstvo-Krusic-tradicija

Tradicija

V letih, ki so za nami, smo prejeli priznanja za kakovost, od katerih nam največ pomeni podeljeni zlati znak kakovosti Slovenske kvalitete. Bistvo Mesarstva Krušič je zaupanje kupcev na podlagi kvalitetnih izdelkov.

Naši mesarji svoj delovni dan začnejo že ob 5. uri zjutraj, zato da so za naše kupce hrenovke in mesni sir pripravljeni že ob 8ih zjutraj. Včasih se je iz vitrin mesarije kadilo od svežih izdelkov, danes pa morajo zaradi novih predpisov mesnine biti ohlajene v vitrini, vendar to ne pomeni, da so manj sveže.

krusic (4 of 11)

Dolgoročni cilji podjetja je ostati na vodilnem mestu na področju predelave konjskega mesa v Sloveniji, razvijati nove izdelke, namenjene širšemu krogu potrošnikov, in obdržati domače dobavitelje (kmete).

Ponudba svežih mesnin

V družinskem podjetju Mesarstvo Krušič ohranjamo tradicijo dobre in zdrave prehrane. Mesarstvo Krušič ima skrivno recepturo, ki je v družini že od začetka.

Konjsko meso vsebuje največ biološko visoko vrednih beljakovin in izredno nizek delež maščob v primerjavi z ostalimi vrstami mesa.

Izdelujemo vse vrste izdelkov, od paštet do suhih izdelkov, pri čemer pa velja omeniti, da strmo narašča poraba svežega mesa. Surovine so izključno slovenskega izvora, po večini iz kmetij iz dolenjske in primorske. V proizvodnji uporabljamo naravne začimbe, ki jih uvažamo iz mlina v Avstriji.

mesarstvoslid

Izdelki in polizdelki

Naši proizvodi so narejeni izključno na osnovi starih klasičnih receptov, ki temeljijo na pripravi brez umetnih dodatkov in barvil. Ne uporabljamo nobenih sojinih dodatkov, zato naši izdelki ustrezajo tudi ljudem z različnimi alergijami in boleznimi (celiakija, sladkorna bolezen …).

cropped-9-1-960x400-2.png

Sveže meso

Leta izkušenj so nas naučila, da sveže meso obvezno zorimo v hladilnicah najmanj teden dni, da se uleži in pridobi na mehkobi. Meso je sortirano glede na kvaliteto. Največja razlika med kosi je v tem, ali gre za del iz notranje strani ali za del z zunanje strani. Notranji deli so vedno mehkejši.

 

10446306_665592443522200_385874515407078553_o (1)

LOGO-EKSR