Čeprav je februar najkrajši mesec v letu, nam je postregel s kar 4 četrtki. Pa veste kaj je ob četrtkih? Naši najljubši večeri 🙂
Vsak četrtek med 17h in 22h uro zvečer vas namreč razvajamo z dvema slastnima dobrotama iz 100% žrebičkovega mesa – klasičnim Krušič burgerjem in zimsko edicijo v obliki Krušič steak sendviča.
Ne zamudite najboljših četrtkovih ‘after-work’ gurmanskih užitkov:
2. februar 9. februar
16. februar 23. februar
Klasični Krušič burger:
Za osnovo: doma spečene krompirjeve bombetke z žrebičkovo mastjo
Za sočnost: home-made omak’ca
Za zdravje: sveža zelenjava
Za dozo proteinov: 100% žrebičkovo meso
Za hrustljavost: žrebičkova šunka
Za piko na i: slastni sir cheddar
Krušič steak sendvič
Za osnovo: domača krompirjeva bombeta
Za sočnost: lahka jogurtova omaka s timijanom
Za zdravje: lističi rukole in take rezine paradižnika
Za dozo proteinov: žrebičkovi trakci marinirani v sezamu
Za piko na i: slastni sir cheddar